Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Internationalt udvalg

Er du optaget af verden omkring dig? Tror du på at internationalt samarbejde er vejen til en mere retfærdig, bæredygtig og fremgangsrig verden? Vil du være med til at fastholde Radikale som Danmarks internationale parti? Vil du skabe debat om aktuelle globale spørgsmål? Vil du udvikle international radikal politik i samarbejde med nationale og internationale samarbejdspartnere?
Internationalt Udvalg har til opgave at udvikle international radikal politik og varetage partiets internationale relationer. Vi understøtter folketingsgruppens internationale arbejde, udvikler politiske programmer på det internationale område og er kontaktpunkt for Radikales søsterpartier i udlandet. I løbet af året arrangerer vi forskellige møder og konferencer enten alene eller i samarbejde med andre organisationer. 
 
 
Sådan kan du være med
 
Aktiviteter i sæsonen 2018-2019
  • SoMe-kampagne med Liberal International om menneskerettighedernes 70-års jubilæum
  • Politisk værksted på landsmødet om menneskerettigheder
  • Politisk værksted på efterårsmødet om et nyt holdningspapir om menneskerettigheder
  • Lannungkonference om menneskerettigheder
  • Debatarrangement på Folkemødet om verdensmålens kobling til udenrigspolitik
 
Formand:
Charlotte Burgess
charlotte.burgess1911@gmail.com
Tlf.: 2255 5422